Raskas TOKO- ja tottiskevät saatiin päätökseen eilen: Pääskyn BH-koe meni läpi. :) Seuraaminen tuntui laamailulta, vaikka saimmekin siitä ihan hyvää palautetta. Pääsky ei ollut mielestäni yhtä skarppi kuin yleensä. Seuraamisesta pidetään taukoa, koska se on tarpeen sekä koiran että ohjaajan pääkopalle.

     

Sirunlukua jännäsin, mutta näköjään ihan turhaan. Tuomari ei löytänyt sirua ja hommassa kesti, ja kesti... Koko ajan Pääsky oli relana ja heilutteli häntäänsä. :) Lopulta pyysin, että yrittäisin itse löytää sirun. Tuomari suostui tähän, koska sirua oli etsitty jo muutaman minuutin ajan. Siru löytyi niskan puolelta, kun painoin lukijan tiiviimmin Pääskyn turkkiin kiinni.
   

Seuraamisen alavireisyyttä lukuunottamatta tottisosuus meni hienosti. Sellaista rauhallista ja täsmällistä tekemistä. Kaupunkiosuuskin meni ok.
     
Tekisi mieli kokeilla VOI-koetta kesällä, ennen sääntöjen muuttumista. Katsotaan löytyykö passelia koetta, johon sattuisimme saamaan paikan. Niin ja riittääkö meillä harkkaintoa sen verran, että saisimme tunnarit, ruudut sun muut kertailtua. Niitä ei ole tehty kertaakaan KAS:n kokeen jälkeen.